1. 0

Čo sa skrýva za jedným klikom na “Objednať”?

Dnešnej dobe nikto nemôže uprieť rýchlosť a časovú efektivitu.

30. May 2019

 

Čerstvo vytlačené a ešte voňavé noviny a časopisy sa musia prevziať v tlačiarni, samozrejme, nie všetky sú na jednom mieste, o to komplikovanejšie pre doručovateľa je, ak sú tituly zo zahraničia. Potom príde na rad proces roztrieďovania a balíkovania - každému sa nadelí to, čo si objednal a o čo má záujem. Aký ste si zvolili režim doručenia? Aj o to sa treba postarať, preto nasleduje proces volenia režimu doručovania. Aj tých je oveľa viac, ako by si človek mohol predstaviť. Niekto si rád svoju obľúbenú tlač nájde v práci na recepcii, iný zas v schránke v pohodlí domova, a tak ďalej, a tak ďalej.

 

Noviny a časopisy sú už u nás, čo ale nasleduje skôr, než ich doručíme k vám? Musí byť zabezpečená kompletáž - letáčiky či darčeky, ktoré sú taktiež súčasťou. Od toho závisí aj náročnosť distribúcie, balíčky sa totiž rôznia váhou, objemom a už spomínaným spôsobom doručenia. Tu sa však komplikovanosť procesu nekončí :)

 

Keďže rozposielame vaše obľúbené tituly po celom Slovensku, musíme zabezpečiť aj prepravu na jednotlivé regionálne distribučné strediská - poštové uzly, odkiaľ sa balíky presunú na doručovne. Tam si ich už naši doručovatelia prevezmú a podľa zozbieraných dát doručia až priamo k vám, a to všetko zadarmo.

 

Okrem toho však zabezpečujeme iné služby, aby bola spokojnosť na strane zákazníka úplná. K dispozícii máme zákaznícku linku, na ktorej sa môžete poradiť či opýtať na veci, ktoré vám nie sú jasné. Taktiež vám vieme poskytnúť bezplatnú konzultáciu s konzultantom, ktorý vám odborne odpovie na vaše otázky.

 

To všetko sa skrýva za jediným klikom na tlačidlo “Objednať” :) Vyzdvihnutie, rozdeľovanie, balenie a balíkovanie, opakovaná distribúcia a prerozdeľovanie, to všetko preto, aby ste si svoj obľúbený denník mohli v schránke nájsť aj v skorých ranných hodinách. A nielen to. Chceme, aby boli naši zákazníci vždy informovaní o novinkách a možnostiach, ktoré u nás majú, aby sa na našom eshope stále mali na koho obrátiť. Aj keď sa to nezdá, za jedným časopisom v schránke v Martine či Rožňave stoja desiatky ľudí! :)

AK CHCTE ČÍTAŤ VIAC, OBJEDNAJTE SI PREDPLATNÉ NOVÍN A ČASOPISOV TU

Súvisiace články


Ste Happytarián?

Na šťastie sa nečaká, šťastie si vytvárame sami.

Čitať viac
30
May

Čítaním k mentálnej sviežosti..

Ochráni nás čítanie pred Alzheimerovou chorobou?

Čitať viac
11
February

Ako ušetriť na energiách v domácnosti

Aj vás trápia zvyšujúce sa ceny energií? 

Čitať viac
02
December