Wellness hotely na Slovensku a v Česku prešli v posledných rokoch výraznými zmenami. Kým kedysi bol wellness vnímaný ako marketingový doplnok k ubytovaniu, dnes tvorí srdce mnohých hotelových konceptov. Hoci naši hotelieri sa snažia držať krok s medzinárodnými trendmi, sú tu isté rezervy. A nielen o nich sme sa v jesenno-zimnom vydaní magazínu Top hotelierstvo/hotelnictví 2025/2026 zhovárali s Annou Jarinovou, odborníčkou v oblasti wellness & spa.
Aká hudba by mala znieť v hotelových a reštauračných priestoroch? To je témou článku „Aj hudba má v hoteli svoje miesto“. Silnejúci globálny dopyt po funkčných nápojoch dopĺňa a zároveň diverzifikuje ponuku na trhu.
V poslednom období sa na stoly reštaurácií, barov i do prostredia wellness a fitness centier dostáva kombucha – živý, fermentovaný nápoj, ktorý nielenže uhasí smäd, ale prinesie i viacero zdravotných benefitov. Kombucha dnes mieri do reštaurácií, barov i wellness centier.
DPH: 5%
Požiadavky k upresneniu doručenia titulu zadajte do POZNÁMKY v 2. kroku nákupného procesu (DODACIE ÚDAJE).