1. 0

Športoví fanúšikovia Slovenska, spojte sa!

Rok 2019 síce ešte zďaleka neskončil, no pre slovenských športových nadšencov už stihol ponúknuť množstvo naozaj špičkových podujatí. Tento rok však šport pohltil ešte viac fanúšikov na Slovensku, ako býva zvykom - a všetkým je jasné, čo za tým je.

01. January 1970

Majstrovská sveta v ľadovom hokeji 2019

 

Tohtoročné majstrovstvá sa konali u nás a predchádzala im niekoľkomesačná príprava nielen v hlavnom meste, ale aj v Košiciach. Aj keď sme plní elánu a optimizmu dúfali, že sa našim chlapcom podarí získať cenný kov, v zápasoch ich od postupu oddelili doslova stotiny sekúnd. No aj napriek neúspechu sme ako hostitelia majstrovstiev a hokejová republika ukázali súdržnosť a športového ducha a fandili všetci od najmladších ročníkov až po tie najstaršie :) .

 

Tour de France 2019

 

Rodák zo Žiliny Peter Sagan na seba strhne pozornosť vždy a všade, preteky okolo Francúzska sú však svetovou špičkou, preto niet pochýb, že patrili k najsledovanejším športovým podujatiam za rok. No a náš tourminátor opäť nezaváhal a už po siadmy raz si na stupni víťazov obliekol zelený dres.

 Napriek tomu, že je dnešná doba viac orientovaná na výkon jednotlivca, digitálna a kvôli tomu viac asociálna, vďaka športom sa stále vieme zjednotiť a podržať sa. Či už na štadiónoch, pred obrazovkami, s časopismi a novinami pozorne kontrolujúci všetky výsledky.

AK STE AJ VY ŠPORTOVÝM FANÚŠIKOM, OBJEDNAJTE SI PREDPLATNÉ ČASOPISOV ZO SEKCIE ŠPORT

Súvisiace články


9 skvelých tipov na garden party

Premeňte vašu záhradu na čarovné miesto a doprajte vašim hosťom nezabudnuteľné spomienky!

Čitať viac
13
May
Novinka

Ako sa zbaviť jarnej únavy?

Čitať viac
15
April
Novinka

Osloboďte sa od záťaže a začnite s novou prácou

Jesenné obdobie inšpiruje mnohých ľudí začať nanovo. 

Čitať viac
01
October