1. 0

Ochrana zásielky pri doručovaní novín a časopisov

Vedeli ste, že ochrana zásielky nie je samozrejmosťou? 

17. December 2019

Pravdepodobne ste si už stihli všimnúť, že u nás v objednávke pribudla položka “ochrana zásielky”. Na čo slúži? Pozrime sa na to…

Všetci už určite máme skúsenosť s tým, že nám bol doručený poškodený balík, natrhnutý list či roztrhnutý časopis. Áno, deň nezačne práve najlepšie, keď si chcete pri rannej káve prečítať najnovšie číslo vášho obľúbeného časopisu a v schránke nájdete pokrkvanú neforemnú kopu farebného papiera. Alebo ste sa tešili na váš obľúbený magazín, lebo v ňom mala byť skvelá príloha. Magazín prišiel, darčeku ste sa však nedočkali. Lebo - priznajme si - aj to sa stáva. Stačí maličké zlyhanie v celom reťazci prepravy a môže sa to vypomstiť práve vám. My sa však tomuto chceme vyhnúť, preto sme sa rozhodli vaše zásielky "ochrániť".

Čo to znamená? Za zanedbateľnú sumu vám vaše zásielky ochránime a vy budete môcť pokojne spávať, pretože sa vašich časopisov dočkáte v tip top stave. Ochranou zásielky sa rozumie zabalenie časopisu do ochrannej priehľadnej fólie, ktorá slúži na ochranu časopisu proti nevhodným poveternostným podmienkam (dážď, sneh), proti strate príloh, darčekov a iných vkladov. Uhradením paušálneho poplatku za ochranu zásielok garantujeme, že vám  v prípade poškodenia bezplatne znovudodáme daný časopis :)

Súvisiace články


Novinka

Ako nájsť v živote rovnováhu

Váš život začal v momente, keď ste sa narodili. Každý jeden deň hľadáte balans.

Čitať viac
27
October

Ako ušetriť na energiách v domácnosti

Aj vás trápia zvyšujúce sa ceny energií? 

Čitať viac
02
December

Umelá inteligencia verzus ľudská inteligencia.Ohrozuje alebo pomáha?

Čitať viac
30
May