1. 0

Čo sa skrýva za jedným klikom na “Objednať”?

Dnešnej dobe nikto nemôže uprieť rýchlosť a časovú efektivitu.

30. May 2019

 

Čerstvo vytlačené a ešte voňavé noviny a časopisy sa musia prevziať v tlačiarni, samozrejme, nie všetky sú na jednom mieste, o to komplikovanejšie pre doručovateľa je, ak sú tituly zo zahraničia. Potom príde na rad proces roztrieďovania a balíkovania - každému sa nadelí to, čo si objednal a o čo má záujem. Aký ste si zvolili režim doručenia? Aj o to sa treba postarať, preto nasleduje proces volenia režimu doručovania. Aj tých je oveľa viac, ako by si človek mohol predstaviť. Niekto si rád svoju obľúbenú tlač nájde v práci na recepcii, iný zas v schránke v pohodlí domova, a tak ďalej, a tak ďalej.

 

Noviny a časopisy sú už u nás, čo ale nasleduje skôr, než ich doručíme k vám? Musí byť zabezpečená kompletáž - letáčiky či darčeky, ktoré sú taktiež súčasťou. Od toho závisí aj náročnosť distribúcie, balíčky sa totiž rôznia váhou, objemom a už spomínaným spôsobom doručenia. Tu sa však komplikovanosť procesu nekončí :)

 

Keďže rozposielame vaše obľúbené tituly po celom Slovensku, musíme zabezpečiť aj prepravu na jednotlivé regionálne distribučné strediská - poštové uzly, odkiaľ sa balíky presunú na doručovne. Tam si ich už naši doručovatelia prevezmú a podľa zozbieraných dát doručia až priamo k vám, a to všetko zadarmo.

 

Okrem toho však zabezpečujeme iné služby, aby bola spokojnosť na strane zákazníka úplná. K dispozícii máme zákaznícku linku, na ktorej sa môžete poradiť či opýtať na veci, ktoré vám nie sú jasné. Taktiež vám vieme poskytnúť bezplatnú konzultáciu s konzultantom, ktorý vám odborne odpovie na vaše otázky.

 

To všetko sa skrýva za jediným klikom na tlačidlo “Objednať” :) Vyzdvihnutie, rozdeľovanie, balenie a balíkovanie, opakovaná distribúcia a prerozdeľovanie, to všetko preto, aby ste si svoj obľúbený denník mohli v schránke nájsť aj v skorých ranných hodinách. A nielen to. Chceme, aby boli naši zákazníci vždy informovaní o novinkách a možnostiach, ktoré u nás majú, aby sa na našom eshope stále mali na koho obrátiť. Aj keď sa to nezdá, za jedným časopisom v schránke v Martine či Rožňave stoja desiatky ľudí! :)

AK CHCTE ČÍTAŤ VIAC, OBJEDNAJTE SI PREDPLATNÉ NOVÍN A ČASOPISOV TU

Súvisiace články


Ako ušetriť na energiách v domácnosti

Aj vás trápia zvyšujúce sa ceny energií? 

Čitať viac
02
December
Novinka

Objavte top 10 lokalít na Slovensku počas Veľkej noci

Čitať viac
25
March

18 tipov na netradičnú dovolenku

Čitať viac
04
July